Varekjøring på Kvamskogen

Der er ikke alltid like enkelt å komme seg til hyttene på Kvamskogen med bil. Vår snøscooterservice gjør det enkelt å nå hyttene, selv når veiforholdene er utfordrende. Med rikelig plass på baksiden av våre  snøscootere, kan du ta med alt du trenger for å nyte tiden på hytta. Varekjøringstjenesten er hovedinntekten til hjelpekorpset om vinteren. Pengene går til beredskapsutstyr og vedlikehold av vår redningshytte. Takk for bidrag!

Bestill varetransport

Vi tilbyr varetransport hver helg fra første helg i januar til siste helg i april, samt i påsken og vinterferien.

Ring
+47 56 55 89 57 for bestilling av varetransport.

Dette er nummeret til redningshytten vår i Mødalen, Føykely. Vi besvarer også nummeret i ukedager.

Priser for varetransport

350 kr for første tur

200 kr for påfølgende turer 


Om redningshytta

Bergen Røde Kors sin redningshytte, Føykely, bemannes av rundt ti mannskap og to erfarne scootersjåfører. Vi dekker et attraktivt turområde på Kvamskogen, i tillegg til å betjene skianlegget i Furedalen Alpin. 

 

Vi er alltid i beredskap for å sikre sikkerheten til besøkende i fjellene. Enten det er behov for assistanse i et skred, førstehjelp ved skader, eller hjelp til å finne veien ned fra fjellet, kan du alltid stole på at vi er der for å hjelpe.

 

Redningshytta 75 år!

I påsken 2024 feirer redningshytta Føykely sitt 75-årsjubileum. Siden 1949 har Føykely vært et symbol på sikkerhet og trygghet for fjellvandrere og skiløpere på Kvamskogen. Gjennom årene har hytta vært et viktig knutepunkt for redningsoperasjoner, førstehjelpstjenester og generell assistanse i fjellområdet. Vi ser frem til mange flere år med å tjene og beskytte de som ferdes på Kvamskogen.

Føykely er redningshytta til Bergen Røde Kors Hjelpekorps. Hytta ligger i Mødalen på Kvamskogen.

Kontakt oss

For spørsmål om sanitetstjenester kontakt oss på sanitet@brkh.no.

Ved spørsmål om varetransport på Kvamskogen kontakt oss på  +47 56 55 89 57.

For andre henvendelser kontakt oss på post@brkh.no.

© 2024 Bergen Røde Kors Hjelpekorps